Despre mine

Camelia CodarceaSunt om cu pregătire tehnică (Liceul si Facultatea de Infromatică) însă în urmă cu câțiva ani am devenit mai mult interesată de leadership, vorbit în public, munca în echipă, de interacțiunile dintre oameni și de tot ceea ce duce la cerarea relațiilor durabile și constructive.

Dacă în scoală am citit toate cărțile din bibliografia obligatorie (pentru că … trebuia) în prezent citesc mult pentru că îmi doresc.

Sunt exemplul clar că oamenii se pot schimba și îmi place mult să mă uit în urmă și să-mi dau seama că lucrurile ce contau pentru mine acum câțiva ani s-au diminuat considerabil ca importanță iar alte preocupări le-au luat locul.

Cu toate aceste schimbări, constante în viața mea sunt prezența soțului meu, a părinților și a surorii mele.

Călătoria în lumea agilă am început-o în Germania, unde am acumulat experiența ca și Scrum Master, iar acum sunt certificată Scrum Master și Product Owner. Tot în Germania am fost membru al clubului Toastmasters “Esprit de Corps” Frankfurt, iar odată întoarsă în Brașov am fost vice-președinte în clubul Toastmasters Brașov, unde m-am ocupat de planul educațional al membrilor și de coordonarea acestora. Totodată am inițiat procesul de integrare a cluburilor Tostmasters din Romania în structura Europeană, proces la finalul căruia Romania a devenit parte din Districtul 95 Europa de Nord-Est. Cu ocazia acceptării României, în cadrul conferinței Districtului European am fost invitată să reprezint țara în cadrul unui concurs.

Educația de calitate este un subiect de mare interes pentru mine, motiv pentru care am creat în anul 2013, împreună cu Cornel Fătulescu și Irinel Matei, Asociația AgileHub. Alături de ei și de ceilalți colegi realizăm lucruri importante pentru IT-ul brașovean. În prezent port diferite pălarii în activitatea zilnică: Coach, Formator, Agile Coach și Consultant în Managementul Schimbării. Acompaniez persoane, echipe și companii în transformarea către agilitate, către productivitate, ajuntând la crearea unui mediu în care productivitatea, inovația și creativitatea au loc.

Îmi place să mă înconjor cu oameni inteligenți, deschiși, interesați de beneficiul pe termen lung și cu mare bucurie pot spune că în ultimii ani am reușit să găsesc multe astfel de persoane alături de care învăţ lucruri noi zi de zi.

Acest blog va conține articole pe subiecte ca educație (în IT și Non-IT), evenimente la care particip, cărți și întâmplări pe care le consider importante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>