IMG_6721

Când faci ce îți place

În acest weekend am ținut cursul  “Leadership de la interior spre exterior”, unde altundeva decât la AgileHub. Feedbackul foarte bun pe care l-am primit de la participanți și licărirea din ochii lor m-au făcut să uit de oboseala care inevitabil se acumulează pentru un formator.

20150321_093424

Duminică, imediat după curs, am început să-mi fac bagajul pentru a pleca în această dimineață la prima oră spre Timișoara … iar când am ajuns, mă aștepta următorul email trimis de o persoană ce fusese la curs:

Buna Camelia,
Vreau sa-ti multumesc pentru ca ai contribuit, in mare parte, la weekendul trecut, care a fost mega frumos. Saptamana trecuta a fost foarte stresanta si ma asteptam ca in urma cursului sa fiu stoarsa de energie.S-a intamplat contrariul si chiar daca n-am mai avut de ceva timp un weekend liber, azi cu toate ca sunt obosita fizic, ma simt odihnita si sunt mult mai pozitiva spre deosebire de zilele trecute. (…) “

 

Mă bucur de fiecare dată când văd că am un impact pozitiv asupra celor care vin la curs, iar după un asemenea email, mă simt mult mai energică să încep mâine munca alături de alte echipe. Urmează zile de training, mentorat si coaching. De abia aștept!

 

IMG_6721

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>